Onze percentage besturing

Een unieke besturing:

Met de unieke besturing van Health Company kunt u de golflengte van de infrarood elementen aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Een revolutie in de infrarood technologie. Het effect van een infrarood warmtecabine is voor een groot deel afhankelijk van het besturingsysteem. Daarom hebben we veel energie geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling hiervan. Het resultaat is het gepatenteerde Health Company percentage besturingsysteem. Ze maken de Health Company infrarood cabines echt onvergelijkbaar. Veel infrarood cabines worden via de luchttemperatuur geregeld. Dit klassieke systeem werd van de traditionele sauna overgenomen, het biedt weinig functies en is al decennia technisch bijna ongewijzigd. Health Company biedt volledig nieuwe mogelijkheden met de revolutionaire percentage besturing. Het combineert de lage temperatuur met de bijzondere effectieve infraroodstraling van de HC-med infrarood elementen. De nauwkeurig gecoördineerde processen op de achtergrond garandeert de continue infraroodstraling zonder onderbreking met precies de intensiteit die u nodig heeft. Daarnaast kunt u de gewenste behandelingsduur, de sterrenhemel en het complete muzieksysteem via een touch bedienpaneel  activeren en voor uw gemak hebben wij deze touch bediening aan de binnenzijde van de cabine geplaatst.

Programma op maat:

Het infrarood waarmee Health Company werkt is niet zichtbaar met het blote oog (IRC) maar is wel voelbaar op de huid als warmte. Welke intensiteit daarin als prettig wordt ervaren verschilt per persoon, per moment van de dag en is afhankelijk van het doel dat u ermee wilt bereiken. Een ontspanningssessie in de infrarood cabine vraagt om een andere intensiteit (percentage) dan wanneer u aan uw conditie wilt werken. Daarom biedt Health Company verschillende programma’s aan waarmee u voor een ontslakking-, ontspanning- of sportsessie kiest welke reeds voorgeprogrammeerd zijn in het systeem. Natuurlijk kunnen wij een programma op maat voor u samenstellen. Als wij het hebben over innovatie dan is dit doorbrekend geweest in de wereld van therapeutisch infrarood.

De klassieke temperatuur regeling

Dit systeem werkt met een thermostaat gelijk de centrale verwarming in uw woning. Als u thuis komt en de omgevingstemperatuur in uw woning is15 graden dan stelt u de thermostaat in naar b.v. 20 graden. Zodra deze is bereikt stopt de ketel met verwarmen. Als de temperatuur is afgekoeld slaat de ketel  weer aan. Zo werkt het ook met de klassieke thermostaat- besturing in een infrarood cabine. De gewenste temperatuur in een cabine is door de afmeting er van alleen veel sneller bereikt dan in uw woning en dan is er geen infrarood intensiteit meer. Met de klassieke temperatuurregeling bent u dus zeer beperkt in de mogelijkheden. Vergelijk dit met de kenmerken van het revolutionair gepatenteerde besturingsysteem van Health Company.